Honkbal

Reportage WBC-stunt Nederland

Reportage WBC-stunt Nederland

De wedstrijd van het Nederlands team tegen de Dominicaanse Republiek tijdens de World Baseball Classic van 2009 is misschien wel één van de meest legendarische uit de historie van het Nederland honkbal.

MLB Network maakte een reportage over de wedstrijd die in het geheugen staat gegrift van menig honkballiefhebber.

Aan het woord komen onder meer de Amerikaanse sportcomentator Jim Kaat, de toenmalige Nederlandse coaches Rod Delmonico en Bert Blijleven en Major Leaguers José Reyes en Robinson Cano, spelers van het Dominicaanse nationale team.

Rogier van Zon schrijft over het Nederlands honkbal en softbal sinds 1995. Hij zette in 2000 de Nederlandse honkbalsite op en schrijft als freelancer voor diverse andere media over honkbal en softbal. Reageren? Stuur een e-mail naar rogier(a)honkbalsite.com.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal