Softbal

Nederlands damesteam onderuit in EK-finale

Nederlands damesteam onderuit in EK-finale

Rosmalen was in 2015 gastheer van het Europees kampioenschap dames softbal. Op Nederlandse bodem heroverde Italië de Europese titel. In de finale werd titelverdediger Nederland met 1-2 verslagen.

Twintig teams namen in 2015 deel aan het Europees kampioenschap, dat van 19 tot en met 25 juli in Rosmalen werd gehouden. Achter finalisten Italië en Nederland eindigde Tsjechië op de derde plaats. Bekijk hieronder een impressie van de finale.

 

Rogier van Zon schrijft over het Nederlands honkbal en softbal sinds 1995. Hij zette in 2000 de Nederlandse honkbalsite op en schrijft als freelancer voor diverse andere media over honkbal en softbal. Reageren? Stuur een e-mail naar rogier(a)honkbalsite.com.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal