EK heren 2016

Nederlands herensoftbalteam via Zeist op weg naar EK

Nederlands herensoftbalteam via Zeist op weg naar EK

Het Nederlands herensoftbalteam neemt aankomend weekeinde deel aan het Zeister Slot Toernooi. Het jaarlijkse evenement in Zeist geldt als voorbereiding op het Europees kampioenschap, dat wordt gehouden van 11 tot en met 16 juli in het Italiaanse Montegranaro.

Na een aantal trainingsdagen in het voorseizoen is de selectie nu zo goed als rond en kan er worden gewerkt aan finetuning en teamspirit. Daarvoor wordt van zaterdag 14 tot en met maandag 16 mei onder meer gedaan tijdens het Zeister Slot Toernooi. In Zeist heeft Oranje als doel het bereiken van de finale.

Tijdens het Zeister Slot Toernooi treft het Nederlands herensoftbalteam een aantal zeer sterke tegenstanders. De Play-Offs van het softbaltoernooi worden gehouden op maandag. De finale start op deze dag om 15.00 uur.

Programma Nederland

Het Nederlands heren softbalteam treft op het Zeister Slot Toernooi in ieder geval de volgende tegenstanders:

  • Zaterdag 14 mei om 09.00 uur: Meteors
  • Zaterdag 14 mei om 11.00 uur: Chicaboos
  • Zaterdag 14 mei om 15.00 uur: Caribenos de la Laguna
  • Zondag 14 mei om 11.00 uur: Duitsland
  • Zondag 14 mei om 13.00 uur: Hurricanes
  • Zondag 14 mei om 17.00 uur: Tsjechie U19

Rogier van Zon schrijft over het Nederlands honkbal en softbal sinds 1995. Hij zette in 2000 de Nederlandse honkbalsite op en schrijft als freelancer voor diverse andere media over honkbal en softbal. Reageren? Stuur een e-mail naar rogier(a)honkbalsite.com.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK heren 2016