Softbal

Wedstrijden WK softbal live op internet

Wedstrijden WK softbal live op internet

080716_camera_softbal

Alle 124 wedstrijden van het wereldkampioenschap softbal worden live via internet uitgezonden. De wedstrijden zijn tegen betaling van eenmalige abonnementskosten te bekijken.

Het wereldkampioenschap softbal wordt van 15 tot en met 24 juli gehouden in het Canadese Surrey. De wedstrijden op het hoofdveld worden door twee camera’s vastgelegd. Op de andere drie velden worden de wedstrijden geregistreerd door één camera.

Nog niet eerder werden zoveel wedstrijden tijdens een internationaal toernooi live uitgezonden. De kosten voor een abonnement bedragen $ 19.95. Abonneren en de wedstrijden bekijken kan via de website worldsoftball.tv.

Aan het WK nemen 31 nationale ploegen deel, verdeeld over acht poules. Het Nederlands Koninkrijksteam is in poule F ingedeeld bij Tsjechië, de Filipijnen en debutant Pakistan.

Rogier van Zon schrijft over het Nederlands honkbal en softbal sinds 1995. Hij zette in 2000 de Nederlandse honkbalsite op en schrijft als freelancer voor diverse andere media over honkbal en softbal. Reageren? Stuur een e-mail naar rogier(a)honkbalsite.com.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal