Honkbal

Videobeelden L&D Amsterdam – Curaçao Neptunus

Videobeelden L&D Amsterdam – Curaçao Neptunus

Met een 2-1 overwinning op koploper Curaçao Neptunus heeft L&D Amsterdam zich op de slotdag van de Play-Offs geplaatst voor de Holland Series. De Amsterdamse honkballers hadden een overwinning nodig om directe concurrent Vaessen Pioniers in het klassement voor te blijven. Bekijk hieronder een videoregistratie van de wedstrijd tussen L&D Amsterdam en Curaçao Neptunus.

Rogier van Zon schrijft over het Nederlands honkbal en softbal sinds 1995. Hij zette in 2000 de Nederlandse honkbalsite op en schrijft als freelancer voor diverse andere media over honkbal en softbal. Reageren? Stuur een e-mail naar rogier(a)honkbalsite.com.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal