Zondag worden televisie-opnames gemaakt voor Studio Sport.

HB Hoofdklasse

Televisie-opnames zondag bij Holland Series

Televisie-opnames zondag bij Holland Series

Zondag worden televisie-opnames gemaakt voor Studio Sport.

Zondag worden televisie-opnames gemaakt voor Studio Sport.
Foto: © Rob Jelsma

De NOS is zondag 25 september in Rotterdam aanwezig om televisie-opnames te maken tijdens de tweede wedstrijd uit de Holland Series tussen Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam.

De best-of-seven van de Holland Series gaat aanstaande zaterdag om 14.00 uur van start met de eerste wedstrijd uit de finaleserie tussen de nummers één en twee uit de Play-Offs. De honkballers van Curaçao Neptunus verdedigen tijdens de Holland Series tegen L&D Amsterdam hun titel.

Het tijdstip van de tweede wedstrijd, op zondag 25 september, is vervroegd van 14.00 naar 13.00 uur. Dit heeft te maken met de registratie van de wedstrijd door de NOS. De opnames zijn ’s avonds tussen circa 18.10 en 19.00 uur als samenvatting  te zien in het programma in Studio Sport op NPO 1.

Rogier van Zon schrijft over het Nederlands honkbal en softbal sinds 1995. Hij zette in 2000 de Nederlandse honkbalsite op en schrijft als freelancer voor diverse andere media over honkbal en softbal. Reageren? Stuur een e-mail naar rogier(a)honkbalsite.com.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse