Honkbal

Crowdfundingactie Nederlandse honkbaldocu A Perfect Game

Crowdfundingactie Nederlandse honkbaldocu A Perfect Game

misja

A Perfect Game geeft een uniek inkijkje in de wereld van het honkbal en de topsport. Met honkballers Phayson Antonia, Misja Harcksen en Tyriq Kemp gaan we van de Nederlandse academies en het jong-oranjeteam naar de Antillen en de LA Dodgers in Los Angeles. We zien hoe honkbal ook buiten het veld doorwerkt. Hoe het de spelers kansen en succes brengt, maar ook hoe het tegelijkertijd risico’s en valkuilen met zich meebrengt.

Al meer dan drie jaar film zit in de documentaire verwerkt. Speciaal voor de Nederlandse honkbalfans wil de regisseur een uitgebreide versie uitbrengen. Hiervoor is echter wel iets meer geld nodig en daarom is hij een crowdfunding gestart. Het doel is om binnen 40 dagen € 15.000,00 bij elkaar te krijgen om de ‘extended version’ te realiseren.

Help jij mee?

Op Cinecrowd staat meer informatie over de film en de manier waarop jij dit project kan ondersteunen.

Cinecrowd.nl – A perfect game

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal