Het speelveld van het Sportpark Ookmeer in Amsterdam was vanmiddag onbespeelbaar.

HB Hoofdklasse

Vijfde wedstrijd van Holland Series afgelast

Vijfde wedstrijd van Holland Series afgelast

Het speelveld van het Sportpark Ookmeer in Amsterdam was vanmiddag onbespeelbaar.

Het speelveld van het Sportpark Ookmeer in Amsterdam was vanmiddag onbespeelbaar.

De vijfde wedstrijd van de Holland Series tussen Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam is vandaag afgelast. Door de zware regenval van deze middag was het speelveld van het Sportpark Ookmeer onbespeelbaar geworden. Het duel uit de best-of-seven is nu verplaatst naar morgenavond.

De honkballers van Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam waren vanmiddag al op het Sportpark Ookmeer in Amsterdam. Voor de Rotterdammers was de Belgische international Kenny van den Branden aangewezen als startend pitcher. L&D Amsterdam-hoofdcoach Charles Urbanus had gekozen voor Kyle Ward. Maar door de slechte weersomstandigheden konden beide teams uiteindelijk niet in actie komen.

Nadat eerder op de dag al was besloten om de start van de wedstrijd met twee uur uit te stellen tot 15.00 uur, werd even voor de klok van drie uur uiteindelijk besloten het duel definitief af te gelasten. De vijfde wedstrijd van de best-of-seven wordt nu morgenavond om 19.30 uur in Amsterdam gespeeld. Afgelopen donderdagavond werd ook de derde wedstrijd van de Holland Series door de regen al afgelast.

Titelverdediger Curaçao Neptunus gaat na drie opeenvolgende overwinningen in de Holland Series met 3-1 aan de leiding. Bij winst morgenavond kan de ploeg van hoofdcoach Evert-Jan ’t Hoen de vierde landstitel op rij in de wacht slepen.

Rogier van Zon schrijft over het Nederlands honkbal en softbal sinds 1995. Hij zette in 2000 de Nederlandse honkbalsite op en schrijft als freelancer voor diverse andere media over honkbal en softbal. Reageren? Stuur een e-mail naar rogier(a)honkbalsite.com.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse