Softbal

Holland Serie en Promotieduel Golden League naar 8 oktober

Holland Serie en Promotieduel Golden League naar 8 oktober

veld-fred-versluis

Regen zorgde voor een blank veld bij Sparks Haarlem waardoor o.a. de Holland Serie afgelast werd Foto: Fred Versluis

De regen was afgelopen zondag de grote spelbreker bij de promotiewedstrijd voor de Golden League tussen UVV en Roef!. Uiteindelijk lag er zoveel water op het veld dat ook de Holland Serie tussen Oolders Omaco Sparks Haarlem en Terrasvogels überhaupt niet kon starten. Beide wedstrijden zijn verplaatst naar aanstaande zaterdag 8 oktober bij Sparks Haarlem. In overleg met de coachingsstaf van alle teams zijn de starttijden vastgesteld op 12:30 en 16:00.

De wedstrijd om promotie naar de Golden League tussen UVV en Roef! ging afgelopen zondag gelijk op, maar door de regen kon er eigenlijk niet gesproken worden van een echte wedstrijd. Aanstaande zaterdag staan beide teams om 12:30 weer tegen over elkaar en zal de wedstrijd in zijn geheel worden overgespeeld. De Holland Serie tussen Oolders Omaco Sparks Haarlem en Terrasvogels zal starten om 16:00.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal