Nederland staat nu negende op de wereldranglijst.

Honkbal

Fox Sports zendt wedstrijden Koninkrijksteam WBC uit

Fox Sports zendt wedstrijden Koninkrijksteam WBC uit

Nederland staat nu negende op de wereldranglijst.

Team Kingdom of the Netherlands in maart opnieuw te zien bij Fox Sports.
Foto: © Atusko Miyano

Vandaag heeft Fox Sports op haar site bekend gemaakt dat zij de uitzendrechten voor de World Baseball Classic heeft weten te bemachtigen. De sportzender zal alle wedstrijden van de WBC live uitzenden en voor de wedstrijden van Team Kingdom of the Netherlands wordt het Nederlandstalige commentaar verzorgd door Ronald van Dam en Charles Urbanus.

Het is niet voor het eerst dat Fox Sports Nederland wedstrijden van het Koninkrijksteam uitzendt. In 2015 wist de zender al de rechten voor de Premier 12 te bemachtigen en ook in 2016 was Oranje te zien bij Fox Sports. In november van het afgelopen jaar verzorgden van Dam en Urbanus ook al het commentaar toen het Konijkrijksteam het opnamen tegen Samurai Japan in de Tokyo Dome.

Exclusieve rechten
De wedstrijden van de World Baseball Classic zijn voor fans in Nederland niet te volgen via MLB.tv. De uitzendingen van de betaalzender van Major League Baseball zijn alleen toegankelijk voor Amerikaanse fans tijdens het toernooi. Voor meer informatie over abonnementen voor Fox Sports Nederland verwijzen wij u naar hun site.

De laatste keer dat Fox Sports wedstrijden van Oranje uitzond, zagen wij een waar spektakelstuk. Laten we hopen dat dit straks in maart (6-22) tijdens de World Baseball Classic opnieuw het geval is!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal