Hoofddorp Pioniers heeft een nieuwe sponsorovereenkomst afgesloten.

HB Hoofdklasse

Pioniers sluit overeenkomst met kledingleverancier

Pioniers sluit overeenkomst met kledingleverancier

Hoofddorp Pioniers heeft een nieuwe sponsorovereenkomst afgesloten.

Hoofddorp Pioniers heeft een nieuwe sponsorovereenkomst afgesloten.
Foto: © Rob Jelsma

Hoofddorp Pioniers heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Decrowear and Gifts uit Noordwijkerhout. Het bedrijf gaat de komende vijf jaar de kleding voor de honkbalhoofdklasser leveren.

Decrowear and Gifts is officiële dealer voor het bekende sportkledingmerk Macron. Decrowear steekt in de komende vijf jaar niet alleen het eerste honkbalteam in het nieuw, maar tevens het eerste dames softbalteam. Daarnaast krijgen de spelers van het eerste heren softbalteam ook een aanvulling op hun bestaande uniform.

Hoofddorp Pioniers had al langer een kleine sponsorrelatie met Decrowear. “Wij zijn ontzettend blij met deze uitbreiding van onze relatie met de nieuwe overeenkomst als gevolg”, aldus het bestuur van de Hoofddorpse club.

“Na een periode van overwegend negatieve berichten is het nog steeds erg moeilijk om sponsoren aan te trekken. Wij rekenen er op dat de stap die Decrowear nu heeft gezet een aanzuigende werking heeft”, laat het bestuur weten. “Daarom hopen wij op meer aandacht vanuit het bedrijfsleven; iets wat we hard nodig hebben.”

Rogier van Zon schrijft over het Nederlands honkbal en softbal sinds 1995. Hij zette in 2000 de Nederlandse honkbalsite op en schrijft als freelancer voor diverse andere media over honkbal en softbal. Reageren? Stuur een e-mail naar rogier(a)honkbalsite.com.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse