Softbal

Eerste editie UFSA Event op 23 april

Eerste editie UFSA Event op 23 april

Op zondag 23 april staat de eerste editie van de UFSA Events op het programma op de velden van Alcmaria Victrix. De UFSA Events worden georganiseerd voor speelsters die trainen bij de aangesloten academies. De speelsters kunnen zich individueel aanmelden en er zijn ook diverse individuele prijzen te winnen. 

De United Fastpitch Softball Academies is een initiatief van de softbalacademies, de KNBSB en de Vlaamse Liga. De UFSA is een platform waarin de softbalacademies zich hebben verenigt. Het doel van de UFSA is het opbouwen van een fundament en financiele zelfstandigheid van de diverse academies verspreid over het land. Door middel van gestroomlijnde coachingsplatforms, trainingsprogramma’s en kwalitatieve events wil de UFSA toewerken naar een sterke infrastructuur.

Woordvoerder Fred Remmers van de UFSA: “Het doel van de UFSA Events is om de talentvolle speelsters extra speel- en leermomenten aan te bieden. De events worden georganiseerd op zondag aangezien de meeste speelsters op zaterdag wedstrijdverplichtingen hebben bij hun vereniging. De events dienen als extra en niet als vervanging.”

De speelsters melden zich individueel aan voor de verschillende events. Tijdens de wedstrijden worden zij gescoord op verschillende onderdelen en opgenomen in het UFSA Talentfile. De individuele scores nemen ze mee naar volgende events. Er worden dag- en seizoensprijzen uitgereikt voor individuele speelsters op onderdelen zoals slaggemiddelde, snelheid en mooie acties.

Inschrijving staat open voor alle speelsters die trainen bij de aangesloten academies.
Inschrijven kan tot 9 april en kosten voor deelname is € 20,00. Meer informatie kan opgevraagd worden via ufsaevent@gmail.com.

Inschrijven voor het UFSA Event van 23 april

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal