Golden League

Eerlijk delen voor Tex Town Tigers en Roef!

Eerlijk delen voor Tex Town Tigers en Roef!

Roef! en Tex Town Tigers vonden elkaar dit weekend in Moergestel voor een gevecht tussen de middenmoters.  Beiden ploegen verrasten al eerder met overwinningen in de eerdere spelrondes, en hoopten nu de broodnodige punten mee naar huis te kunnen nemen. Uiteindelijk worden de punten eerlijk gedeeld nadat Tex Town Tigers de eerste winst op de thuisbasis bij kan schrijven, maar de tweede overwinning moet laten aan het sterk terugkomende Roef! (9-6 , 6-7)


Pracht aan slag

Een goed begin is vaak het halve werk, maar toch kan Roef! ondanks drie punten in de eerste inning de overwinning niet verzilveren bij de Tex Town Tigers. De verdere wedstrijd brengt een fiks aantal mooie honkslagen, die beide partijen goed weten om te zetten naar punten. Uiteindelijk sprokkelt Tex Town Tigers echter het beste, en zetten zij met een 9-6 score de eerste overwinning weg.

Close call

Roef! breekt in hun eerste slagbeurt van de tweede wedstrijd de score weer meteen open dankzij een triple van Isa Los, maar weet deze voorsprong niet direct uit te bouwen. Tex Town Tigers komt met twee punten terug in de derde inning, maar geeft die 2-1 voorsprong direct weer af dankzij een sterke slagbeurt van Roef (2-4). Deze voorsprong weten ze nipt vast te houden tot het einde, want na drie punten in de zesde inning (3-7) weet Tex Town Tigers nog bijna terug te komen. De eindscore blijft steken op 6-7 dankzij sterk veldwerk aan de kant van Roef! die zo de laatste punten kunnen voorkomen en de tweede partij winnend afsluiten.

Zo nemen beide ploegen toch weer punten mee naar huis, en behouden zij hun plekken in de middenmoot van het klassement. Tex Town Tigers staat op een goede vierde plek, gevolgd door Roef! op vijfde positie.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League