Golden League

Talent Team Holland verpletterd door Terrasvogels

Talent Team Holland verpletterd door Terrasvogels

Lisa Waasdorp wordt op de thuisplaat ontvangen door haar teamgenoten na het slaan van een Grand Slam
Foto: Facebook Terrasvogels

Het was alweer een paar weekjes geleden dat Talent Team Holland uitkwam in de Golden League na een paar weekenden zonder geplande partijen. Mogelijk waren ze daarom een beetje in slaap gesust en werden ze overweldigd door Terrasvogels, die na twee eerdere overwinningen dit weekend uit was op bloed. TTH wist nog niet eerder te winnen in de Golden League, en moest ook dit weekend de overwinningen laten schieten voor Terrasvogels, de nieuwe nummer twee van de competitie (3-16, 1-9).

Verpletterende score

TTH maakt in de eerste wedstrijd al direct geen schijn van kans tegen het ijzersterke Terrasvogels. Die verpletteren met tien punten meteen enige hoop een mogelijke comeback. Lisa Waasdorp was de dag ervoor al succesvol met mooie hits, maar sloeg op deze zonnige zondag een prachtige grand slam in de eerste inning. De score loopt de volgende innings dankzij sterk loopwerk op de honken van Terrasvogels en fouten in het veld bij TTH steeds verder op. Wanneer ook in de vierde inning TTH slechts één punt weet te scoren wordt de wedstrijd met een 3-16 score afgesloten.

Geen antwoord van TTH

Terrasvogels lijkt de tweede wedstrijd wat rustiger te willen beginnen door slechts twee punten te pakken in de eerste inning. TTH heeft echter zelfs hierop geen antwoord en moet in de tweede inning direct nog zes punten tegen incasseren. De 0-8 score voorspelt weinig goeds, en al weten ze ditmaal de wedstrijd nog tot de vijfde inning te rekken, moet TTH ook hier de winst afgeven op een 1-9 score.

Hierdoor verzekert Terrasvogels zich van de tweede plek in de Golden League, terwijl TTH ferm onderaan blijft staan zonder gewonnen partijen. Slechts acht wedstrijden gespeeld hebben ze echter mogelijkheden genoeg om DSS te overstijgen, die ook nog geen pot wist te winnen.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League