Softbal

Sparks en Tex Town Tigers delen wederom de punten

Sparks en Tex Town Tigers delen wederom de punten

Onaïsha Franka in actie voor Oolders Omaco Sparks Haarlem
Foto: Fred Versluis

Oolders Omaco Sparks Haarlem en Tex Town Tigers gaan gelijk op in de competitie en een dubbele winst zou voor beide partijen een goede stap zijn. Helaas voor beiden moesten de punten gedeeld worden en konden de clubs elk één winst bijschrijven (1-7, 3-1).

Oolders Omaco Sparks Haarlem begint de dag sterk met een pot die echt op kracht moet worden gewonnen. Beide partijen weten goed te slaan en in het veld moet er hard gewerkt worden om erger te voorkomen. Al in de eerste inning weet Sparks Haarlem op voorsprong te komen en komen de eerste twee punten binnen dankzij een dubbel van Anneveld (2 RBI). De rest van de wedstrijd weet Tex Town Tigers geen antwoord te formuleren, waardoor in de zevende inning de wedstrijd op 1-7 wordt beslist in het voordeel van Sparks Haarlem.

Daar waar strikeouts amper gegooid werden in pot één, was de tweede wedstrijd van de dag een strijdtoneel voor pitchers Ginger de Weert voor Sparks Haarlem (6 SO) en Lindsey Meadows voor Tex Town Tigers (9 SO). De beide dames wisten de tegenstander goed kort te houden en stonden weinig hits toe in een pot die zou eindigen in het voordeel van Tex Town Tigers. Zo blijven zowel Sparks Haarlem als Tex Town Tigers steken op een gelijk aantal punten in de competitie en delen ze samen met Terrasvogels een totaal van 18 punten in het klassement.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal