Softbal

Tex Town Tigers behalen dubbele winst op Talent Team Holland

Tex Town Tigers behalen dubbele winst op Talent Team Holland

De gedeelde winst van zaterdag maakte Tex Town Tigers dit weekend meer dan goed door bij Talent Team Holland ervandoor te gaan met twee extra gewonnen matches. De jonge talentenploeg weet uit elke wedstrijd weer lering te trekken en ziet kans om in de Golden League de nodige ervaring op te doen om zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen. For now betekent het echter dat de winst uitblijft tegen de ervaren spelers van de andere ploegen in de Golden League (7-0, 9-2).

Lindsey Meadows, als pitcher voor Tex Town Tigers, overtrof zondag met gemak de strike-outs die ze de voorgaande dag al gooide tegen Oolders Omaco Sparks Haarlem. Maar liefst tien keer zorgde ze in wedstrijd één ervoor dat een slagvrouw van Talent Team Holland direct weer kon gaan zitten. Iets dat in een wedstrijd van slechts vijf inningen betekende dat ze zo verantwoordelijk was voor tweederde van alle nullen.

TTH wist zichzelf echter in de tweede wedstrijd beter in het slagperk te verweren. Meer honkslagen zorgden voor een spannendere pot en zelfs twee punten voor de dames, die ondanks dat niet wisten te winnen. Tex Town Tigers is namelijk aan slag toch nog steeds de meerdere van dit team, en weet negen punten binnen te lopen dankzij maar liefst 13 honkslagen in deze pot. Zo blijft TTH wel onderaan het klassement staan zonder gewonnen partijen, vlak achter DSS die slechts twee punten wist te scoren tot nu toe. Tex Town Tigers voegt zich met 18 punten bij de top van de competitie en heeft volgende week de kans om de tweede plaats stevig naar zich toe te trekken.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal