Golden League

Verhit Roef! deelt met DSS

Verhit Roef! deelt met DSS

Voor coach Norman Ames en zijn DSS is het tot nog toe een zwaar seizoen in de Golden League
(Foto: Fred Versluis)

Terwijl de mussen in Moergestel bij Roef! praktisch van het dak vielen was het bij DSS tijd voor een nieuwe poging om uit te lopen op Talent Team Holland als hekkensluiter van de competitie. Roef! weet echter te verrassen in de eerste wedstrijd van de dag, waarna DSS pas in wedstrijd twee hun broodnodige punten kan pakken (5-0, 4-6)

Slordig veldwerk 

Foutjes en slordigheden in het veld kosten DSS in de eerste pot al snel de overwinning. Zo scoort Kim Donkers na haar dubbel al snel dankzij een fout van Dominique Burger op het tweede honk. De score loopt dankzij verdere fouten op tot een uiteindelijke 5-0 overwinning voor Roef! In de eerste wedstrijd.

Scherp op de honken

De comeback komt in wedstrijd twee wanneer DSS in inning drie dankzij scherp honklopen punten weet te scoren via Noa Brand en Melissa Greef. De verdere wedstrijd verloopt nek aan nek, totdat DSS de zesde inning vier punten binnen weet te trekken wegens chaotische fouten in het veld aan de kant van Roef!.

Zo gaan beide partijen naar huis met twee punten en loopt DSS met inmiddels zes punten verder uit op Talent Team Holland, die ze de dag erna nog tegen zouden komen op het veld voor een huzarenstukje van pitcher Dagmar Bloeming.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League