Golden League

DSS herpakt zich bij de Tex Town Tigers

DSS herpakt zich bij de Tex Town Tigers

DSS stond zaterdag slechts één punt toe tegen TTT en pakte voor het eerst dit jaar twee wins
(Foto: Fred Versluis)

Dit weekeinde vond DSS zichzelf na een rampzalige start aan de Golden League tegenover de Tex Town Tigers die het tot nu toe een stuk beter wisten te rooien. Toch lijkt DSS zich de afgelopen weken herpakt te hebben, met winstpartijen en gesprokkelde punten die ervoor zorgen dat ze uitlopen op het puntloze Talent Team Holland. Deze dubbel belandde dan ook volledig in de boekjes van DSS met twee keer winst op de thuisbasis. (2-1, 3-0).

Crunchtime

Tex Town Tigers weet ondanks sterk pitchwerk van Lindsey Meadows (9 strike-outs) niet te voorkomen dat DSS in de eerste wedstrijd twee punten weet te scoren. Sophie Bugter brengt in de eerste inning met haar dubbel teamgenoot Areke Spel binnen voor het eerste punt. Deze eerste inning eindigt op een 1-1 score die pas in de laatst helft van de zevende inning uitpakt in voordeel van DSS na een triple van Lisa Waasdorp die hierna het winnende punt binnenloopt (2-1).

Vurig pitchen

Ook in pot twee blijkt de eerste inning het punt te zijn waarop DSS een begin maakt voor de overwinning. Dit keer is het DSS pitcher Dagmar Bloeming die na haar star performance vorige week (16 strike-outs!) nu weer een berg spelers terugstuurt naar de dug-out. Zelf scoort DSS via Sophie Bugter en Lisa Waasdorp de twee punten die ze op de voorsprong zetten die de rest van de wedstrijd behouden blijft. Hierna slaat Sophie Bugter nogmaals Areke Spel binnen voor het winnende derde punt en een verdiende vier punten. (3-0).

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League