Golden League

Oolders Omaco Sparks Haarlem houdt Roef! puntenloos

Oolders Omaco Sparks Haarlem houdt Roef! puntenloos

Maxime van Dalen en Oolders Omaco Sparks Haarlem versloegen dit weekend tweemaal Roef!
(Foto: Fred Versluis)

Roef! had afgelopen weekeinde het vrij succesvolle Oolders Omaco Sparks Haarlem over de vloer in Moergestel. Roef! verrast met zeven gewonnen partijen tot nu toe in hun eerste jaar van de competitie. Deze ronde weten ze echter niet over het sterkere Oolders Omaco Sparks Haarlem heen te komen en blijven punten volledig uit in twee verloren potten (0-6, 0-7).

Langzame start

Oolders Omaco Sparks Haarlem begint in de eerste wedstrijd nog rustig met een puntje hier en daar, maar bouwt die voorsprong steeds verder uit, zonder dat Roef! hierop een antwoord geformuleerd krijgt. Zo scoren de in wedstrijd één tot aan de zesde inning slechts 2 punten voordat ze inning zes beginnen met een kale homerun van Karin Tuk. Hierna maakt Roef! twee snelle uits, maar laat de laatste nul dusdanig lang op zich wachten dat Sparks Haarlem er nog vier punten uit weet te slepen. Dit betekent ook meteen een 0-6 winst voor Sparks Haarlem.

Direct overtroefd

Het langzaam aan doen blijkt in wedstrijd twee niet zo goed te bevallen wanneer Sparks Haarlem de score in inning drie opent met direct vier punten. Hierna kosten enkele wilde worpen van Manon van Alebeek in de zesde inning Roef! extra punten na een veldfout. Terugkomen blijkt niet mogelijk en de wedstrijd wordt afgesloten op een 0-7 score wederom in het voordeel van Oolders Omaco Sparks Haarlem.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League