Golden League

Sparks en DSS delen de punten

Sparks en DSS delen de punten

DSS en Oolders Omaco Sparks Haarlem deelden dit weekend in de Haarlemse derby de punten
(Foto: Fred Versluis)

DSS kreeg afgelopen weekend Oolders Omaco Sparks Haarlem over de vloer op de thuisbasis. Eerder in de competitie moesten ze bij Sparks de winst al tweemaal achterlaten, maar dit weekend stond er een ploeg die langzaam erin lijkt te komen. Ook al werd de eerste wedstrijd nog steeds prijs gegeven, in wedstrijd twee was DSS toch echt de winnaar (3-5, 1-0)

Weinig overtuiging

Oolders Omaco Sparks Haarlem weet in wedstrijd één niet te overtuigen, maar sprokkelt in de eerste paar inningen toch genoeg puntjes om de overwinning vast te houden. Dankzij een aantal velders keuzes lopen de honken vol en komen er her en der genoeg punten binnen. Ginger de Weert en Leonella Elizabeth gooiden samen daarbij nog eens tien strikeouts voor Oolders Omaco Sparks Haarlem en zo was de 3-5 score een feit.

Verrassende beslissing

Wedstrijd twee wordt in de derde inning beslist door DSS. Honkslagen van Noa Brand, en Sophie Bugter zijn voldoende om Lorraine Kieft (honkslag) over de thuisplaat te krijgen voor het winnende punt. In de verdere wedstrijd krijgen beide ploegen geen grip op de pitchers en komen de honken in de meeste innings niet meer vol. Zo blijft de score, zonder klagen van DSS, steken op 1-0.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League