Golden League

Season Finals in 2017 bij Roef!

Season Finals in 2017 bij Roef!

Vorig jaar won Sparks de Season Finals in eigen huis. Dit jaar moeten zij hun titel verdedigen in Moergestel
(Foto: Fred Versluis)

De ontknoping van de topsportcompetities in het softbal vindt dit jaar plaats in Moergestel. Roef! is door de de Kolom Softbal aangewezen als gastheer van de derde editie van de Season Finals, nadat zij het beste bid ingestuurd hadden.

De Play-Off en de Holland Series van de Golden League worden, na de succesvolle vorige edities, ook nu in één weekeinde gehouden. Dat gebeurt op zaterdag 23 en zondag 24 september tijdens de Season Finals. Dit jaar worden de Holland Series beslist in een best-of-3.

Op het veld van Roef! worden in dat weekeinde de backdoor en finalewedstrijden gespeeld. Een week eerder wordt de plaatsingsronde gehouden voor de Season Finals. Deze wedstrijden worden gespeeld op de accommodaties van de nummers één en nummer twee uit de reguliere competitie.

Titelverdediger
Hiermee krijgt Oolders Omaco Sparks Haarlem de kans om in Moergestel de nationale titel te verdedigen. De regerend kampioen won vorig jaar in eigen huis tijdens de tweede editie van de Season Finals de eindstrijd van Terrasvogels. Een jaar eerder wonnen zij ook de eerste editie in Hoofddorp na winst op stadsgenoot FysioExpert Olympia Haarlem.

In dit weekend wordt ook gestreden om promotie/degradatie van en naar de Golden League en Silver League.

Meer informatie over de Season Finals, zoals het volledige wedstrijdprogramma, vind je op de event pagina van de KNBSB.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League