EK dames 2017

Wedstrijd tegen Duitsland verplaatst naar dinsdagmiddag

Wedstrijd tegen Duitsland verplaatst naar dinsdagmiddag

Het wordt een drukke dag voor het Koninkrijksteam met drie wedstrijden op dinsdag
(Foto: Fred Versluis)

Door de hevige regenval in Noord-Italië op maandagavond is de wedstrijd van Team Kingdom of the Netherlands tegen Duitsland verplaatst naar dinsdagmiddag om 16.15u. Het Koninkrijksteam gaat een zware dag tegemoet, want het moet op dinsdag drie keer aantreden. Om 11.45u is Ierland de eerste tegenstander en om 20.45u volgt de eerste wedstrijd van de tweede ronde.

De eerste plaats in Groep B kan het Koninkrijksteam al bijna niet meer ontgaan. Dat zou betekenen dat er ’s avonds wordt gespeeld tegen de nummer twee uit Groep D. Dat is een race die nog niet beslist is. Zowel de jonge Belgische ploeg als de Russinnen maken nog kans op de tweede plaats achter Groot-Brittannië en de beide teams spelen om 9 uur ’s ochtends tegen elkaar.

Voor de volledigheid nog even het (zware) programma van morgen:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK dames 2017