EK U12 2017

Wedstrijd Nederland U12 verplaatst naar donderdag

Wedstrijd Nederland U12 verplaatst naar donderdag

Juichende spelers bij Nederland U12 na de winst op Duitsland op maandagavond. Op donderdag is Oostenrijk de volgende tegenstander
(Foto: Alfred Cop)

De wedstrijd van Nederland U12 tegen Oostenrijk, die eigenlijk vanavond om 18.00u gespeeld zou worden, is vanwege het slechte weer van vandaag verplaatst naar donderdagavond 18.00u.

Op maandagavond won Nederland haar eerste wedstrijd. Regerend Europees Kampioen Duitsland werd met 12-5 verslagen. Op donderdagavond en vrijdagavond (18.00u) volgen de laatste twee groepswedstrijden tegen Oostenrijk en Frankrijk. Op zaterdag worden de medailles verdeeld als in Utrecht de finale en troostfinale gespeeld worden.

Door de hevige regenval kunnen er vandaag maar twee wedstrijden gespeeld worden. In Groep B speelt Tsjechië tegen Rusland en neemt Polen het op tegen Oekraïne. Nederland gaat na één wedstrijd samen met Frankrijk aan kop in Groep A. De Fransen versloegen Oostenrijk met ruime cijfers en spelen op donderdag tegen Duitsland.

Toegang op Sportpark de Paperclip is gratis. Het bezoeken van een van de wedstrijd van de mannen van Nederland U12 is een echte aanrader!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK U12 2017