EK U23 2017

Speelschema Koninkrijksteam U23

Speelschema Koninkrijksteam U23

Vandaag start het Koninkrijksteam onder 23 aan het Europees kampioenschap. De wedstrijden worden gespeeld over drie verschillende landen: Tsjechië, Slowakije en Oostenrijk. Oranje U23 is ingedeeld in poule A met Wit-Rusland, Kroatië en Rusland.

De eerste wedstrijd speelt Oranje U23 vandaag (maandag 7 augustus) om 18:00 tegen Wit-Rusland. Dinsdag 8 augustus is Rusland om 14:00 de tegenstander en woensdag 9 augustus Kroatië om 16:00. Alle nummers één en twee uit de vier poules plaatsen zich voor de volgende ronde. Deze ronde bestaat uit een knock-out systeem met backdoorwedstrijden. De overige landen die deelnemen aan het EK zijn Oostenrijk, Groot-Brittanië, Polen, Spanje, Frankrijk, Georgië, Duitsland, Slowakije, België, Tsjechië, Letland en Oekraïne.

Alle wedstrijden zijn live te volgen via Play-by-Play. De poulewedstrijd van dinsdag wordt in ieder geval uitgezonden door Playo.tv.

 

 

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK U23 2017