MEC Heren 2017

Europees topsoftbal dames en heren in augustus

Europees topsoftbal dames en heren in augustus

Eind augustus staan er drie Europese topsport softbaltoernooien op het programma: De Premiere Cup en Cup Winners Cup voor dames en de European Super Cup voor heren. Bij alle drie de toernooien is er veel Nederlandse inbreng. Vorig jaar won Sparks de Premiere Cup, FysioExpert Olympia Haarlem de Cup Winners Cup en legde Quick Amersfoort beslag op de ESF Cup. Gaan dit jaar de titels ook weer naar Nederland?

Premiere Cup (Dames)
Van 21 tot en met 26 augustus vindt de Premiere Cup plaats in Haarlem bij Sparks en Onze Gezellen. Landskampioen Oolders Omaco Sparks Haarlem en runner-up HSV Terrasvogels doen namens Nederland mee aan dit toernooi. Lees de wedstrijdverslagen hier op honkbalsoftbal.nl.

Bekijk het wedstrijdschema

Cup Winners Cup (Dames)
Eveneens van 21 tot en met 26 augustus vindt de Cup Winners Cup plaats in Casserta, Italië. Namens Nederland strijden FysioExpert Olympia Haarlem en DSS om de titel. Lees de wedstrijdverslagen hier op honkbalsoftbal.nl.

Bekijk het wedstrijdschema

European Super Cup (Heren)
Van 28 augustus tot en met 2 september vindt de European Super Cup voor heren plaats in Amersfoort. Namens Nederland nemen deel HSV Spikes, Quick Amersfoort en Hoofddorp Pioniers. Lees de wedstrijdverslagen hier op honkbalsoftbal.nl.

Bekijk het wedstrijdschema

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in MEC Heren 2017