Softbal

Schrijvers gezocht ter uitbreiding van de redactie

Schrijvers gezocht ter uitbreiding van de redactie

Voor de twee nieuwssites Honkbalsite.com en Softbalsite.com is de redactie op zoek naar uitbreiding van het team met schrijvers. De twee nieuwssites brengen al het actuele topsportnieuws rondom honkbal en softbal in Nederland. Voor beide sites is de redactie op zoek naar enthousiaste schrijvers die met ons willen meewerken om de twee sites door te ontwikkelen.

De twee nieuwssites Honkbalsite.com en Softbalsite.com zijn een initiatief van de Koninklijke Baseball & Softball Bond (KNBSB). De websites richten zich op het Nederlandse tophonkbal en topsoftbal, waaronder de nationale teams, de hoofdklasse en de verschillende profhonkballers en -softbalsters uit het Koninkrijk, die actief zijn in het buitenland.

Werkzaamheden

De redacteur die wij zoeken, gaat zelf op zoek naar nationaal en internationaal nieuws en zet dit om in artikelen. Je schrijft meerdere artikelen per maand, waaronder verslagen over wedstrijden uit de Nederlandse competitie en van nationale teams. Je bent onpartijdig en wilt een bijdrage leveren aan de promotie van het honkbal en softbal in Nederland.

Je hebt (enige) journalistieke ervaring en bent bekend met het werken met een fotobewerkingsprogramma. Ervaring met een Content Management Systeem is een pré. Het betreft een zelfstandige functie waarbij de schrijver vanuit huis artikelen schrijft voor één of beide nieuwssites

Wat bieden wij?

Werken voor Honkbalsite.com en Softbalsite.com geeft jou de kans om artikelen te schrijven voor een zeer grote doelgroep. Je staat vooraan bij grote evenementen, krijgt de kans om spelers en coaches te interviewen en werkt samen met de redactie aan de promotie van honkbal en softbal in Nederland.

In beginsel betreft het een onbezoldigde functie, maar een onkostenvergoeding is bespreekbaar. Bij grootschalige nationale evenementen is het mogelijk om onderdeel te worden van het team op locatie. Een onkostenvergoeding is hierbij dan mogelijk.

Interesse?

Heb je interesse om het team aan redacteuren uit te breiden en mee te werken aan het versterken van Honkbalsite.com en Softbalsite.com als hét medium voor al het topsportnieuws? Stuur dan een e-mail met motivatie naar communicatie@knbsb.nl. Een assessment om je schrijfvaardigheden te toetsen kan tot de mogelijkheden behoren.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal