Golden League

Buitenlandse versterkingen voor Tex Town Tigers

Buitenlandse versterkingen voor Tex Town Tigers

De Franse Eloise Tribolet komt Tex Town Tigers versterken. (Foto: Marshall University)

Traditiegetrouw bleef het redelijk stil gedurende de overschrijvingsperiode in Enschede. Tex Town Tigers maakte eerder al bekend dat de Kroatische Robert Kovacevic de nieuwe hoofdcoach wordt en deze coach krijgt in 2018 de beschikking over drie buitenlandse versterkingen.

Outfielders Jasmine Peters (Australië) en Kimberley Zehnder (Zwitserland) keerden terug naar huis en daarnaast vertrokken Anna-Bé Bartels (DSS) en Danielle ten Donkelaar (Amsterdam Pirates) uit Enschede en is Olivia Hornstein gestopt. De versterkingen van de nieuwe coach Kovacevic komen alledrie van buiten de landsgrenzen. Corner infielder Lisa Kolner komt vanuit de Duitse competitie, buitenveldster Eloise Tribolet komt over vanuit Frankrijk en utility player Amy Wells maakt de overstap vanuit Groot-Brittannië.

Tribolet doorliep alle Franse nationale jeugdteams en kwam in 2017 uit op college niveau in Division 1 voor de Marhall University Thundering Herd. Voor dit team sloeg zij .288 in 54 wedstrijden. Amy Wells pakte met Groot-Brittannië verrassend brons op het EK in Italië afgelopen zomer.

Transfers

Nieuw Vertrokken
Lisa Kolner (Duitsland) Anna-Bé Bartels (DSS)
Eloise Tribolet (Frankrijk) Danielle ten Donkelaar (Amsterdam Pirates)
Amy Wells (Groot-Brittannië) Jasmine Peters (terug naar Australië)
  Kimberley Zehnder (terug naar Zwitserland)
  Olivia Hornstein (gestopt)

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League