Softbal

Speelsters Koninkrijksteam geven clinic tijdens The Cup

Speelsters Koninkrijksteam geven clinic tijdens The Cup

TEAM KINGDOM OF THE NETHERLANDS ONGESLAGEN EUROPEES KAMPIOEN!

Een clinic van de Europese Kampioenen Fastpitch Softbal. Wie wil dat nou niet? De speelsters van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softbal geven voorafgaand aan The Cup 2018 op donderdagavond 11 januari een clinic aan jeugdspeelsters. Met het deelnemersgeld dat opgehaald wordt, kan de deelname van Nederland U17 aan The Cup bekostigd worden.

Namens het Koninkrijksteam zijn op donderdagavond elf speelsters en twee coaches aanwezig. Dat zijn niet de minsten! Shareday Christina, Jessie van Aalst, Virginie Anneveld, Cindy van der Zanden, Laura Wissink, Eva Voortman, Britt Vonk, Chantal Versluis, Karin Tuk, Marjolein Merkx, Kimberly Jones, Juni Francisca en Marcel Schippers zullen, samen met een aantal van de Amerikaanse deelneemsters aan The Cup deze clinic verzorgen.

De clinic begint om 19.30u en is voor publiek toegankelijk. Vanaf 19.00u zijn de deelneemsters welkom om een warming-up te doen. Tijdens de clinic zullen verschillende vaardigheden, zoals slaan, slapping, stoten, backhanded en forehanded fielding en het vangen van hoge ballen behandeld worden. Dat zijn vaardigheden waar de toppers van Oranje inmiddels heel erg veel ervaring mee hebben.

Starship Opportunity
Eind vorig seizoen werd Starship Opportunity gelanceerd. Als onderdeel van dit fundraisingprogramma biedt het team clinics aan voor verenigingen, teams en natuurlijk bedrijven. Als je interesse hebt in een dergelijke clinic, neem dan contact op met: starship@knbsb.nl.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal