Softbal

Wintertraining nationaal Herensoftbalteam

Wintertraining nationaal Herensoftbalteam

Slagtraining in de slagtunnels van BASE in Enschede door de nationale herensoftbalselectie (Foto: Kristina Graafstal)

Afgelopen zondag trainde Team NL fastpitch op de mooie locatie van BASE, het indoor trainingscentrum van Mark Kolner in Enschede. Bijna de gehele selectie was ’s morgens om 10 uur al aanwezig voor een dag met een vol programma. In de ochtend werd de groep in drieën gesplitst en werden in rotatie de volgende onderdelen afgewerkt:

  • De laatste fitnessmetingen door Fysio Sven Vos van Fysio Cure
  • Een sessie met motivational trainer Marcel Benneker van Viteq
  • En slagtraining  in de aanwezige slagkooien.

Na de lunch kregen de mannen het nieuwe fitnessprogramma aangereikt door Dene Guillot van bewegingstrainingsbureau Acromion. De dag werd afgesloten met nog een circuit langs oefeningen in verschillende settings. Om 16.00 werd de dag afgesloten. Een dankwoord naar Mark Kolner voor het beschikbaar stellen van zijn accommodatie.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal