HB Hoofdklasse

Exclusieve knuppelleverancier voor Pioniers

Exclusieve knuppelleverancier voor Pioniers

De honkballers van Hoofddorp Pioniers gaan met ingang van dit nieuwe seizoen slaan met knuppels van LaCasse Bats. De hoofdklasser heeft hiervoor een exclusieve overeenkomst afgesloten met deze Amerikaanse knuppelleverancier.

Hoofddorp Pioniers wordt de eerste club uit de hoofdklasse die gebruik gaat maken van één knuppelleverancier. Hierbij voorziet LaCasse Bats dit jaar de spelers van de Hoofddorpse hoofdmacht van met clublogo versierde knuppels gemaakt van esdoornhout (maple wood). Daarnaast wordt LaCasse Bats als shirtsponsor op de mouw van de uniformen van de spelers voorzien.

Lacasse Bats, gevestigd in Maine (Verenigde Staten), is een jeugdige, maar snel groeiende leverancier op het gebied van op maat gemaakte honkbalknuppels. Het Amerikaanse bedrijf wil zich door middel van onder meer de sponsorovereenkomst met Hoofddorp Pioniers richten op de Europese markt. Daarnaast wil LaCasse Bats samen met Hoofddorp Pioniers de komende jaren werken aan versteviging van het merk en aan de positionering in de hoofdklasse.

De selectie van Hoofddorp Pioniers staat dit jaar voor het eerst onder leiding van speler/coach Marvin Gario. Hij is de opvolger van de vertrokken Dè Flanegin. Gario krijgt komend seizoen onder meer de beschikking over nieuwkomers Jelle Kroft (Onze Gezellen), Gilian van Lith (Pickles UVV), Ibrahin Redan (De Glaskoning Twins) en Steven Wharwood (Curaçao Neptunus).

Rogier van Zon schrijft over het Nederlands honkbal en softbal sinds 1995. Hij zette in 2000 de Nederlandse honkbalsite op en schrijft als freelancer voor diverse andere media over honkbal en softbal. Reageren? Stuur een e-mail naar rogier(a)honkbalsite.com.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse