Golden League

FysioExpert Olympia Haarlem host Season Finals 2018

FysioExpert Olympia Haarlem host Season Finals 2018

FysioExpert Olympia Haarlem kan dit jaar de nationale titel prolongeren in de Season Finals in eigen huis

De ontknoping van de topsportcompetities in het softbal vindt dit jaar plaats in Haarlem. FysioExpert Olympia Haarlem is aangewezen als gastheer van de vierde editie van de Season Finals.

Tijdens de Season Finals worden de Holland Series voor het Landskampioenschap in de Golden League en de Promotie- en degradatiewedstrijden naar de Golden League en Silver League gespeeld. Na de drie succesvolle edities in 2015, 2016 en 2017 van de Season Finals, waarin alle beslissingen in één weekeinde plaatsvinden, vindt de Season Finals dit jaar plaats op zaterdag 13 oktober en zondag 14 oktober. Er wordt in alle gevallen gespeeld om een ‘Best-of-3’, beslissing na twee gewonnen wedstrijden.

Op 6 en 7 oktober wordt de plaatsingsronde gespeeld voor de Holland Series tijdens de Season Finals. Deze wedstrijden worden gespeeld op de accommodaties van de nummers één (zondag) en nummer twee (zaterdag) uit de reguliere Golden League-competitie.

Titelverdediger
Hiermee krijgt Fysio Expert Olympia Haarlem de kans om op eigen veld de nationale titel te verdedigen. De regerend kampioen won vorig jaar in Moergestel tijdens de derde editie van de Season Finals de eindstrijd van Sparks Haarlem en pakte zo de eerste titel uit de historie van de vereniging. De eerste twee edities van de Season Finals werden georganiseerd bij Hoofddorp Pioniers en Sparks Haarlem. Beide edities werden gewonnen door Sparks Haarlem.

 

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League