Golden League

FysioExpert Olympia Haarlem opnieuw succesvol

FysioExpert Olympia Haarlem opnieuw succesvol

Koploper FysioExpert Olympia Haarlem boekte donderdagavond de dertiende opeenvolgende overwinning in de Golden League.
(Foto: Fred Versluis)

Koploper FysioExpert Olympia Haarlem kwam donderdagavond opnieuw tot winst tegen Sparks Haarlem. Na een 7-1 overwinning op dinsdag won de ploeg de tweede ontmoeting met 6-1. De wedstrijden stonden deze week op het programma, omdat beide teams in augustus deelnemen aan de Europese bekertoernooien. Olympia Haarlem (Premiere Cup) reist dan naar Italië, terwijl Sparks Haarlem (CupWinners Cup) in Capelle a/d IJssel in actie zal komen.

Olympia Haarlem nam een snelle voorsprong en liet tien honkslagen noteren, waaronder drie van Jessie van Aalst, die ook drie punten binnensloeg. Sparks Haarlem kwam niet verder dan vier honkslagen op Ilona Andringa, die het hele duel gooide voor Olympia Haarlem en tot acht keer drie slag kwam. Voor de koploper van de Golden League was het de dertiende overwinning op rij.

Wederom kwam er een speelster ‘uit het verleden’ in actie voor Sparks Haarlem. Na Kim Kluijskens en Sabine Franssen op zaterdag en Marloes Fellinger op dinsdag was het vanavond Jolanda Kroesen die een rentree maakte. Als designated player sloeg ze één honkslag. Fellinger kwam overigens ook weer in actie, dit keer als derde honkvrouw.

 

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League