Rene Klomp (l) en Wilko Geesink (r) bij de ondertekening van de overeenkomst.

HB Hoofdklasse

Nieuwe hoofdsponsor voor Hoofddorp Pioniers

Nieuwe hoofdsponsor voor Hoofddorp Pioniers

Rene Klomp (l) en Wilko Geesink (r) bij de ondertekening van de overeenkomst.

Rene Klomp (l) en Wilko Geesink (r) bij de ondertekening van de overeenkomst.

Na anderhalf seizoen heeft Hoofddorp Pioniers weer een nieuwe hoofdsponsor. De Hoofddorpse hoofdklasser heeft vandaag een overeenkomst ondertekend met Meerlease BV. Hierdoor speelt de ploeg van hoofdcoach Mervin Gario in het restant van de competitie onder de naam Meerlease Pioniers.

De ondertekening van de overeenkomst gebeurde vandaag op het veld van het ETO ballpark, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Hoofddorp Pioniers tegen De Glaskoning Twins. Rene Klomp van Mazda-bedrijf Hartgerink en Klomp en Wilko Geesink, bestuurslid van Stichting Topsport Hoofddorp (STH), waren aanwezig om de vernieuwde samenwerking met een handtekening te bekrachtigen.

Rene Klomp met het nieuwe shirt van Hoofddorp Pioniers.

Rene Klomp met het nieuwe shirt van Hoofddorp Pioniers.

“Vandaag is er weer een stap is gezet in de opbouwfase die wij begin 2018 zijn begonnen”, aldus de Hoofddorpse club. “Niet alleen sportief, maar ook commercieel.”

Groter succes

Meerlease BV, een autolease-bedrijf uit Hoofddorp, was al actief voor de Hoofddorpse hoofdklasser als doeksponsor, maar is nu na bemiddeling van STH Commercieel Manager Ron Wicklert ook de nieuwe hoofdsponsor geworden. De naam Meerlease is vanaf nu onder meer terug te vinden op de achterzijde van de shirts van de hoofdklassespelers van Pioniers.

De formatie van Meerlease Pioniers zorgde aansluitend voor een nog groter succes voor hun club door met 6-3 te winnen van De Glaskoning Twins. Dion Steijl (4-0-11-1) gooide de complete wedstrijd voor de winst, terwijl zijn ploeg in de derde inning zesmaal scoorde om een 0-3 achterstand weg te werken. Het was de zevende overwinning in 29 wedstrijden. Daarmee staat de ploeg nu op een zevende en voorlaatste plaats met elf punten voorsprong op Silicon Storks en negen punten achterstand op de nummers vier, vijf en zes.

Rogier van Zon schrijft over het Nederlands honkbal en softbal sinds 1995. Hij zette in 2000 de Nederlandse honkbalsite op en schrijft als freelancer voor diverse andere media over honkbal en softbal. Reageren? Stuur een e-mail naar rogier(a)honkbalsite.com.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse