Softbal

WK Softbal wordt live uitgezonden

WK Softbal wordt live uitgezonden

De wedstrijden van Team Kingdom of the Netherlands tijdens het WK in Japan bekijk je live via baseballsoftball.tv
(Foto: Harumi Ueda)

Aanstaande donderdag begint het WK Softbal in Chiba, Japan. Thuisland Japan opent dan het toernooi met een duel tegen Italië. Voor Team Kingdom of the Netherlands begint het WK op vrijdag 3 augustus om 8.30u Nederlandse tijd met de wedstrijd tegen Puerto Rico. Alle wedstrijden van het WK zullen via live stream uitgezonden worden, zo maakte de WBSC vandaag bekend.

UPDATE: Game 1 – Team Kingdom of the Netherlads – Puerto Rico is hier te zien.

Game 2 – Team Kingdom of the Netherlands – Nieuw-Zeeland is hier te zien.

De wedstrijden worden uitgezonden via het Youtube-kanaal van de WBSC zelf, maar dat kanaal zal in ruim 80 landen geblokkeerd zijn omdat de rechten voor die landen bij andere partijen liggen. De rechten voor Europa, en dus ook Nederland, liggen bij Sportradar. Sportradar zal de wedstrijden uitzenden via het nieuwe streamingplatform van de WBSC Europe: baseballsoftball.tv.

Voor de fans op Aruba en Curaçao zijn de wedstrijden zeer waarschijnlijk te volgen via AYM Sports. Deze partij heeft de rechten voor de Americas en de Caraïben. Dit is het Youtube-kanaal van AYM Sports en hier is het Periscope kanaal van AYM Sports te vinden. Als wij meer duidelijkheid hebben over waar de wedstrijden exact gestreamd worden, zullen wij dit uiteraard delen.

Het wedstrijdschema voor Team Kingdom of the Netherlands is als volgt:

https://www.instagram.com/p/Bl25u-3AEl3/?taken-by=honkbalsoftbalnl

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal