EC dames 2018

Gratis clinics tijdens Cup Winners Cup Softbal in Capelle a/d IJssel

Gratis clinics tijdens Cup Winners Cup Softbal in Capelle a/d IJssel

Eén van de softbalvelden van Euro Stars. (c) Euro Stars

Euro Stars organiseert van 20 tot en met 25 augustus de 27e editie van het toernooi om de Europese Cup Winners Cup Softbal. Op het complex van de honkbal- en softbalvereniging in Capelle a/d IJssel komen twaalf ploegen in actie, waaronder vice-landskampioen Sparks Haarlem en het organiserende Euro Stars. Het evenement zal in elk geval een nieuwe kampioen opleveren. Vorig jaar werd de Cup Winners Cup in Italië gewonnen door FysioExpert Olympia Haarlem, maar die ploeg neemt nu als landskampioen deel aan het European Premiere Cup-toernooi in Forlì (Italië).

Tijdens het European Cup Winners Cup-toernooi biedt Euro Stars clinics aan van Guillerno Spotorno. Iedereen die haar of zijn slag- en vangtechniek wil verbeteren is van harte welkom op het complex in Capelle aan den IJssel.

Guillerno is op de volgende dagen aanwezig voor de clinics:

Maandag 20 augustus van 18.00 tot 20.00 uur

Dinsdag 21 augustus van 18.00 tot 20.00 uur

Woensdag 22 augustus van 12.00 tot 14.00 uur

Donderdag 23 augustus van 10.00 tot 12.00 uur.

Alle clinics zullen plaatsvinden op veld 2 van Sportpark Schenkel, het complex van Euro Stars.

De toegang is gratis. Kom in softbaltenue en spijker je kennis van softbal bij!

Uiteraard kan je dan ook nog leuke wedstrijden zien van het toernooi, waaraan wordt deelgenomen door ploegen uit elf verschillende landen. Daaronder Titans Softball Club uit het Afrikaanse Botswana, dat voor de tweede keer aan een Europees bekertoernooi deelneemt.

Het complex van Euro Stars ligt aan de Capelseweg 37, 2907 XA Capelle aan den IJssel.

 

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EC dames 2018