Softbal

Karen Marr en KNBSB uit elkaar

Karen Marr en KNBSB uit elkaar

Karen Marr in gesprek met Ilona Andringa tijdens het WK Softbal in Japan in 2018
(Foto: Fred Versluis)

Karen Marr, de pitching coach van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softbal, heeft per direct ontslag genomen bij de KNBSB. De Australische Marr kwam in 2011 naar Nederland en heeft hier sinds haar komst veel werk verricht om het totaalprogramma rond softbal pitching te verbeteren.

Marr heeft veel tijd, aandacht en arbeid geleverd en vele pitchers in Nederland hebben daar de vruchten van kunnen plukken. Zo was Marr naast pitching coach van de nationale selecties ook instructrice bij verschillende teams, academies en clinics door het hele land.

Niet alleen voor haar rol als pitching coach van de verschillende nationale teams, maar ook voor haar werk met talloze talenten wil de KNBSB Karen graag bedanken.

De KNBSB wenst Karen heel veel succes in het vervolg van haar loopbaan.

English

Karen Marr and KNBSB part ways

Karen Marr, the pitching coach for Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softball, has resigned from the KNBSB effective immediately. Marr, who came over from Australia in 2011, has put enormous effort in enhancing the Dutch softball pitching programs since arriving in the Netherlands.

Marr has committed a lot of time, attention and work into the pitching programs and in doing so she has positively influenced the development of many pitchers in the Netherlands. Marr was the pitching coach for the national teams in multiple age groups as well as instructor at different club teams, academies and clinics all over the Netherlands.

The KNBSB would like to thank Karen Marr very much. Nonly for her role as the pitching coach for our national teams, but also for her work with countless young pitchers

We wish her all the best in the next step in her career.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal