Honkbal

Volg Super 6 via whatsapp!

Volg Super 6 via whatsapp!

Om de optimale fanbeleving te bewerkstelligen is de organisatie van de Super 6 een partnership aangegaan met SaySimple. Samen met SaySimple gaan wij ervoor zorgen dat jij als fan via whatsapp op jouw telefoon de mooiste highlights, foto’s, video’s en het laatste nieuws ontvangt!

Je kunt dus straks de wedstrijden live zien (vanaf de tribune of via de live stream), maar je kunt het toernooi, Team Kingdom of the Netherlands en jouw favoriete spelers en speelsters ook volgen via social media. Je kent waarschijnlijk de Facebook pagina al, maar er is ook een Instagram account en nu dus ook een telefoonnummer dat jou via whatsapp op de hoogte houdt!

Hoe werkt dat?

Voeg het volgende telefoonnummer (06-30140866) toe aan je contacten als Super 6 en stuur ons via whatsapp SUPER6 AAN. Jij bent dan automatisch aangemeld voor Super 6 updates en je kunt ons ook vragen stellen. Heb je bijvoorbeeld vragen over de bereikbaarheid of over de tickets of het speelschema? Stuur ons je vraag en wij zullen zo snel mogelijk reageren!

Je kunt je ook aanmelden via www.super6baseballsoftball.com/whatsapp

Zorg dat je je snel aanmeldt, want er komt hele gave content tijdens de Super 6!

LET OP: Je kunt ons niet bellen op dit nummer, het is puur een Whatsapp nummer.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal