HB Hoofdklasse

Bekijk de Holland Series live op Honkbalsite.com!

Bekijk de Holland Series live op Honkbalsite.com!

Vanavond is het zover, dan gaan de Holland Series 2018 van start. Wederom zullen L&D Amsterdam en Curaçao Neptunus de strijd om het kampioenschap aan gaan. De Amsterdammers verwierven via een sweep op hun Rotterdamse rivalen in de laatste speelronde van de play-offs het thuisvoordeel en zullen daarom de eerste twee wedstrijden op eigen veld mogen spelen.

Deze spannende wedstrijden kun je uiteraard het beste volgen vanaf de tribune en kaarten voor de wedstrijden in Amsterdam (Games 1,2 en 6 en 7) kun je kopen via de website van Amsterdam Pirates. Voor de wedstrijden in Rotterdam (Games 3, 4 en 5) koop je de kaarten uiteraard op de website van Neptunus.

Mocht je verhinderd zijn dan kun je de wedstrijden gelukkig dit jaar ook volgen via de live stream, die wij hier op Honkbalsite.com zullen plaatsen! Deze live stream wordt u aangeboden door 360 Sports Intelligence en de KNBSB. De streams van de wedstrijden in Amsterdam worden tevens mede mogelijk gemaakt door Amsterdam Pirates en de streams in Rotterdam door Neptunus.

Via Honkbalsite en de social media kanalen van de KNBSB zullen wij u uiteraard op de hoogte houden van al het nieuws rondom de Holland Series. Alvast veel kijkplezier!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse