Golden League

KNBSB Awards 2018: Meeste Gestolen Honken

KNBSB Awards 2018: Meeste Gestolen Honken

Dinet Oosting valt ook in 2018 in de prijzen. Uit handen van Norbert van Oosterhout ontving zij de Award voor Meeste Gestolen Honken
(Foto: Monique Dijkshoorn)

De KNBSB Awards worden in 2018 niet uitgereikt op een Gala. Het bondsbureau heeft besloten om dit jaar de award winnaars op een andere manier in het zonnetje te zetten. Wij hebben de winnaars dit jaar thuis verrast met presentator Norbert van Oosterhout in de rol van Gaston van de Postcode Loterij. Dat leverde hele mooie verraste gezichten op bij de spelers en speelsters die in de prijzen vielen. We openen de serie filmpjes vandaag met de speelster die de meeste honken stal in 2018.

Back-to-Back

Voor de tweede keer op rij gaat de prijs voor Meeste Gestolen Honken in de Golden League Fastpitch Softbal naar Dinet Oosting. De Enschedese speelster van FysioExpert Olympia Haarlem had vorig seizoen aan 21 gestolen honken nog genoeg om deze award binnen te slepen. Dit jaar moest er harder voor worden gewerkt. De winnares van 2016, Anne Blaauwgeers was namelijk ook nog in de race, maar moest uiteindelijk haar meerdere erkennen in Oosting, die in 2018 maar liefst 28 honken stal!

Achter Oosting en Blaauwgeers eindigde meervoudig winnares van deze award Chantal Versluis op gepaste afstand met 17 gestolen honken op de derde plaats. De verschillen met de rest van de top-10 zijn groot (zie tabel aan de linkerkant) en geven des te meer glans aan de prestaties van Dinet Oosting, die dit alles ook nog eens met de zware benen van een catcher gedaan heeft.

Norbert van Oosterhout ging met zijn cameracrew langs bij de winnares en verraste haar in het huis van haar schoonouders. Kijk hieronder mee om haar reactie te zien:

 

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League