HB Hoofdklasse

KNBSB Awards 2018: Homerun King

KNBSB Awards 2018: Homerun King

Sam Kennelly (De Glaskoning Twins) is de Homerun King van 2018 geworden
(Foto: Robert C. Bos)

De KNBSB Awards worden in 2018 niet uitgereikt op een Gala. Het bondsbureau heeft besloten om dit jaar de award winnaars op een andere manier in het zonnetje te zetten. Wij hebben de winnaars dit jaar thuis verrast met presentator Norbert van Oosterhout in de rol van Gaston van de Postcode Loterij. Dat leverde hele mooie verraste gezichten op bij de spelers en speelsters die in de prijzen vielen. We vervolgen de serie filmpjes vandaag met de speler die de meeste homeruns sloeg in 2018. Deze speler was helaas niet meer in Nederland en wij hebben hem dus niet op dezelfde manier kunnen overvallen.

Zoals je hiernaast kunt zien, zijn er twee spelers die dit jaar zes homeruns geslagen hebben en daarmee meedingen naar de titel van Homerun King van de Hoofdklasse in 2018. Denzel Richardson, die dit seizoen debuteerde voor Team Kingdom of the Netherlands, maakte het nog zinderend spannend. De Australiër Sam Kennelly sloeg zijn zes homeruns echter in 165 slagbeurten, terwijl Richardson er 166 kreeg dit seizoen.

Daarmee is de Australiër, die afgelopen maand nog met zijn nationale team deelnam aan het WK U23 in Colombia, de Homerun King van de Hoofdklasse geworden.

Hij is al terug in Perth, maar wilde graag nog even een aantal mensen bedanken voor een mooi seizoen in Nederland:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse