HB Hoofdklasse

KNBSB Awards 2018: Beste Slagman

KNBSB Awards 2018: Beste Slagman

Dwayne Kemp ontvangt uit handen van Norbert van Oosterhout de award voor Beste Slagman van de Hoofdklasse in 2018

De KNBSB Awards worden in 2018 niet uitgereikt op een Gala. Het bondsbureau heeft besloten om dit jaar de award winnaars op een andere manier in het zonnetje te zetten. Wij hebben de winnaars dit jaar thuis verrast met presentator Norbert van Oosterhout in de rol van Gaston van de Postcode Loterij. Dat leverde hele mooie verraste gezichten op bij de spelers en speelsters die in de prijzen vielen. We vervolgen de serie filmpjes vandaag met de speler die werd uitgeroepen tot de Beste Slagman van de Hoofdklasse in 2018.

In de race om de titel van Beste Slagman van de Hoofdklasse had de winnaar lang concurrentie van twee andere spelers die boven de .400 sloegen. Tijmen Takke zakte echter net onder die magische grens vlak voordat hij vertrok naar Amerika om daar op college niveau te gaan spelen. Roelie Henrique, dankzij zijn ijzersterke seizoen genomineerd voor de MVP Award, bleef ook lang in het kielzog van de winnaar. Er was echter maar een speler die dit seizoen in de Hoofdklasse met een slaggemiddelde boven de .400 eindigde en dat was de winnaar van deze award: Dwayne Kemp.

Norbert van Oosterhout overviel hem thuis bij zijn ouders Adonis en Susan, die uiteraard op de hoogte waren van de verrassing en ervoor zorgden dat wij Dwayne vlak voor zijn vertrek naar Australië – waar hij in de ABL zal uitkomen voor de Sydney Blue Sox – konden spreken:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse