Dinet Oosting aan slag tijdens de Homerun Derby.

Golden League

KNBSB Awards 2018: MVP

KNBSB Awards 2018: MVP

De KNBSB Awards worden in 2018 niet uitgereikt op een Gala. Het bondsbureau heeft besloten om dit jaar de award winnaars op een andere manier in het zonnetje te zetten. Wij hebben de winnaars dit jaar thuis verrast met presentator Norbert van Oosterhout in de rol van Gaston van de Postcode Loterij. Dat leverde hele mooie verraste gezichten op bij de spelers en speelsters die in de prijzen vielen. We vervolgen de serie filmpjes vandaag met de speelster die werd uitgeroepen tot Most Valuable Player van 2018.

Voor de MVP Award in de Golden League van 2018 heeft de Score commissie vier speelsters genomineerd: Wies Ligtvoet van Roef!, Maxime van Dalen van Sparks Haarlem, Dervisa Mutic van Terrasvogels en Dinet Oosting van FysioExpert Olympia Haarlem. Deze spelers zijn via de volgende criteria door de commissie genomineerd:

Om gekozen te worden tot MEEST WAARDEVOLLE SPEELSTER zal eerst van elk team dat de play-offs gehaald heeft één speelster ‘genomineerd’ worden die in aanmerking komt voor de prijs. Vervolgens worden de seizoenresultaten van deze speelsters met elkaar vergeleken (rangschikking in de verschillende aanvallende en defensieve categorieën). Tevens worden de statistieken vergeleken met de teamresultaten en de belangrijkheid van de desbetreffende speelster voor de eigen ploeg (o.a. eindrangschikking ploeg).”

Van de genomineerden had Dinet Oosting het hoogste slaggemiddelde, de meeste gescoorde runs, de meeste honkslagen, de meeste vrije lopen, het minste drie slag en natuurlijk de meeste gestolen honken. De KNBSB Award voor de Meeste Gestolen Honken ontving zij eerder al uit handen van Norbert, die even later opnieuw aan kon kloppen bij de Oosting, die in 2016 en 2017 ook al de Most Valuable Player van de Golden League was:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League