Golden League

KNBSB Awards 2018: Coach of the Year

KNBSB Awards 2018: Coach of the Year

De KNBSB Awards worden in 2018 niet uitgereikt op een Gala. Het bondsbureau heeft besloten om dit jaar de award winnaars op een andere manier in het zonnetje te zetten. Wij hebben de winnaars dit jaar thuis verrast met presentator Norbert van Oosterhout in de rol van Gaston van de Postcode Loterij. Dat leverde hele mooie verraste gezichten op bij de spelers en speelsters die in de prijzen vielen. In het laatste filmpje van deze reeks wordt de Coach of the Year thuis verrast.

Omdat hij met zijn FysioExpert Olympia Haarlem voor het tweede seizoen op rij kampioen werd en de Holland Series overtuigend won van Terrasvogels is Nieuw-Zeelander Stanley Doney voor het tweede jaar op rij benoemd tot Coach of the Year in de Golden League. Vlak voordat hij vertrok naar Nieuw-Zeeland, Doney keert in 2019 niet terug bij Olympia, belde Norbert van Oosterhout volledig onverwacht bij hem aan in Haarlem. Dat leverde uiteraard weer mooie beelden op:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League