HB Hoofdklasse

KNBSB Awards 2018: Coach of the Year

KNBSB Awards 2018: Coach of the Year

Ronald Jaarsma werd voor het tweede jaar op rij verkozen tot Coach of the Year in de Hoofdklasse

De KNBSB Awards worden in 2018 niet uitgereikt op een Gala. Het bondsbureau heeft besloten om dit jaar de award winnaars op een andere manier in het zonnetje te zetten. Wij hebben de winnaars dit jaar thuis verrast met presentator Norbert van Oosterhout in de rol van Gaston van de Postcode Loterij. Dat leverde hele mooie verraste gezichten op bij de spelers en speelsters die in de prijzen vielen. In het laatste filmpje van deze reeks wordt de Coach of the Year thuis verrast.

Curaçao Neptunus won voor het tweede jaar op rij de Holland Series én de Europa Cup. Zij maakten het op het einde nog even spannend tegen L&D Amsterdam in de Holland Series, maar mede dankzij de inzet van de Coach of the Year van de Hoofdklasse in 2018 wisten zij een 2-0 achterstand om te turnen in een 4-2 winst in de Holland Series.

Ronald Jaarsma is daarom voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Coach of the Year. Norbert van Oosterhout ging bij hem thuis langs en vroeg hem of hij ons even kon laten zien hoe goed hij kon drummen, want naast Coach of the Year is Jaarsma geen onverdienstelijke drummer. Uiteraard verraste hij “Jari” daarna met zijn award:

 

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse