Honkbal

KNBSB Awards 2018: Bill Arce Award

KNBSB Awards 2018: Bill Arce Award

Afgelopen weekend heeft Eugene Kingsale tijdens de Curaçao Baseball Week uit handen van KNBSB bestuurslid Nationale selecties en talentontwikkeling Honkbal de Bill Arce Award voor 2018. De Bill Arce Award wordt elk jaar uitgereikt aan de Meest Talentvolle Coach van het Jaar. Dit jaar ging deze prijs naar de Arubaanse voormalig Major Leaguer, hoofdklasser en international Eugene Kingsale.

In een reactie laten de keuzeheren weten waarom nu juist Kingsale, die dit seizoen onder meer uitkwam als coach van Team Kingdom of the Netherlands U23 tijdens het WK in Colombia, gekozen is:

“Kingsale laat zien dat hard werken en plezier hebben niet alleen de basis is om als speler te slagen, maar ook als coach.

Hij runt het honkbalprogramma op Aruba en is als coach betrokken bij meerdere Kingdom of the Netherlands teams, waaronder het U18-team en U23-team.

Eugene is namens de KNBSB diverse keren afgereisd naar Japan om namens Nederland zijn bijdrage te leveren aan de World Children’s Baseball Fair. Ook bij dit evenement is hij een representatieve vertegenwoordiger en doet hij dit werk met zijn altijd aanwezige glimlach.

En hoewel hij een grote staat van dienst heeft in de Major League en als international, is hij altijd bereid om iedereen te helpen en voelt hij zich nergens te groot voor.

Eugene gaat als coach nog mooie momenten meemaken, vandaar dat hij door de KNBSB is benoemd tot meest veelbelovende coach binnen het Koninkrijk.”

De KNBSB feliciteert “King” van harte met de winst en hoopt dat hij de talenten in het hele Koninkrijk nog vele jaren zal kunnen helpen om alles uit hun talent te halen.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal