Honkbal

Rick van den Hurk geeft lezing in Eersel

Rick van den Hurk geeft lezing in Eersel

Startend pitcher Rick van den Hurk in actie.
Startend pitcher Rick van den Hurk in actie.
Foto: © Henk Seppen

Op woensdag 9 januari 2019 geeft Rick van den Hurk samen met voormalig profhockeyer Marcel Balkestein een lezing op het Rythovius College in Eersel. De lezig gaat over het leven en werken in de topsport en alle competenties die daarvoor nodig zijn.

“Als ambassadeur van Team Brabant Sport, vind ik het belangrijk om mijn kennis en ervaring te delen over de waarde van sport, en zo mensen te mogen inspireren om nog meer te gaan bewegen.
Daarnaast zet ik me ook graag in om talenten verder te helpen in hun ontwikkeling en op die manier te zorgen voor een nieuwe generatie kampioenen.”, aldus Rick van den Hurk.

De verbinding tussen topsport, breedtesport en talentontwikkeling zag “The Holland Hammer” ook toen twee eindexamen leerlingen van het Rythovius vroegen of hij een lezing kwam geven voor het goede doel. Samen met Marcel Balkestein gaat hij in gesprek over hun ervaringen in de sport en geheimen achter hun successen. “Ik vind het belangrijk om jong talent te
mogen inspireren en dat ze de kans krijgen om hun vragen te stellen. Alles in het teken van talentontwikkeling.”

De avond vindt plaats in de Aula van het Rythovius College. Voor leerlingen is de entree gratis; een bijdrage ten bate van het goede doel ad bv 2 euro is vrijwillig: breng daar contant geld voor mee (pinnen is niet mogelijk). Het goede doel wordt gekozen door Van den Hurk en Balkestein en tijdens de avond bekend gemaakt. Overige bezoekers betalen 5 euro waarvan 2 euro ten bate van het goede doel. Graag ontmoeten wij u woensdag 9 januari om 20.00 uur.

Kaarten reserveren kan via info@kw-cafe.nl

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar femke.janssen@rythovius.nl of frederique.kersjes@rythovius.nl

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal