Golden League

CrossFit Twente nieuwe hoofdsponsor Tex Town Tigers

CrossFit Twente nieuwe hoofdsponsor Tex Town Tigers

Tex Town Tigers heeft in CrossFit Twente een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor haar Golden League team. Het sponsorcontract heeft een looptijd van 2 jaar en CrossFit Twente zal de selectie twee keer per week met een speciale training op maat ondersteunen.

Hoofdcoach Robert Kovačević wil na een seizoen met veel blessures werken aan een nog sterkere conditie van de speelsters in de Golden League. De keuze viel op Crossfit vanwege de hoge kwaliteit trainers die Crossfit in dienst heeft.

Zo is mede-eigenaar en trainer Jan van Delden, 1e graads bevoegd als docent LO. Als trainer is hij verbonden aan het technisch kader van de Koninklijke Nederlandse Roeibond en heeft hij veel ervaring met spelers op WK en Olympisch niveau. In het team van Tex Town Tigers spelen meerdere leden met EK, WK en zelfs Olympische ervaring.

De sterke jeugdopleiding zorgt ook dit seizoen voor een doorstroom vanuit de softbaltalenten onder leiding van Stanley Kock. Aankomend seizoen zullen drie jeugdtalenten doorstromen naar Dames 2 en gaan meetrainen met Dames 1 om de aansluiting met de Golden League in de nabije toekomst te kunnen maken.  

Met het trainingsprogramma “CrossFit” legt Tex Town Tigers een sterke basis voor het nieuwe seizoen. De Enschedese ploeg eindigde in de laatste twee seizoenen op de vijfde plaats en zal komend seizoen proberen de play-offs in de Golden League te bereiken.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League