EK Slowpitch 2018

Voorselectie DNT voor EK Slowpitch

Voorselectie DNT voor EK Slowpitch

Manager Mojo Temminck heeft de voorselectie van zijn Dutch National Team Slowpitch voor het EK Co-ed in Boedapest bekendgemaakt. Dit EK wordt van 15 tot 20 juli gespeeld. In zijn selectie heeft Temminck meerdere oud-internationals van zowel het dames softbal als het heren honkbal team opgenomen.

Afgelopen zomer pakte het DNT bij de mannen de bronzen plak tijdens het EK in Tsjechië. Dit jaar krijgt het team de kans om deze historische prestatie een gevolg te geven tijdens het gemengde EK in Hongarije. In aanloop naar dit toernooi zal het team zich via oefeninterlands tegen België en deelname aan een aantal internationale toernooien voorbereiden met een grote selectie.

Uiteindelijk zal vanuit onderstaande voorselectie door manager Temminck een definitieve EK-selectie gemaakt moeten worden. In de voorselectie herkennen de honkbal- en softbalvolgers waarschijnlijk de namen van oud-internationals Debby Connor, Solange Starrenburg en Patrick de Lange.

Selectie

Vrouwen:
Debby Connor – IF
Dymfna Bak – IF/OF
Josephine van Bon – OF
Laura Burggraaf – OF
Lindsay Gase – C/OF
Michelle van Driel – IF
Monique Melissant – OF
Solange Starrenburg – IF/OF

Mannen:
Daniel Vermaak – OF
Darryl Gase – P/IF
Dexter de Weert – IF
Etienne Meijer – OF
Lennart van der Zwaan – OF
Maurice Baltus – OF
Michel Groenhart – OF
Mike Bos – IF
Mitchell Visser – IF
Nick Kopjes Nieman – IF/OF
Patrick de Lange – IF/OF
René Versteeg – P/OF
Rinaldo James – P/IF
Robin Jansen de Vries – OF
Rogillio Vriese – OF

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK Slowpitch 2018