Internationaal

Voorselectie Nationale Team Men’s Fastpitch

Voorselectie Nationale Team Men’s Fastpitch

Manager Anthony Hosé heeft de voorselectie voor het Nederlands Men’s Fastpitch Sofbtalteam bekendgemaakt. Met deze selectie is de afgelopen winter in twee blokken van zes trainingen hard gewerkt in voorbereiding op een belangrijk seizoen met daarin deze zomer het Wereldkampioenschap in Tsjechië.

Dankzij een knappe tweede plaats tijdens het EK in 2018 plaatste Oranje zich voor het WK, dat van 13 tot en met 23 juni wordt gespeeld in Praag en Havlickuv Brod. Het is voor het eerst sinds 2015 dat Nederland weer vertegenwoordigd wordt op het WK bij de heren.

In aanloop naar het WK zal het team op 30 en 31 maart deelnemen aan het Keistad Toernooi in Amersfoort en in het weekend van 6 en 7 april aan de Pre Easter Cup in Spijkenisse. Naast een aantal oefenwedstrijden tegen België volgt daarna uiteraard nog deelname aan het Zeisterslot toernooi waar op 8 en 9 juni de volledige wereldtop bij elkaar zal zijn om zich voor te bereiden op het WK.

Voorselectie

SpelerClubteam
Niels van AmstelZuidvogels
Jorin van AmstelZuidvogels
Anthony BeaumontAlcmaria Victrix
Revin BrooksQuick Amersfoort
Jeff DelfinaHoofddorp Pioniers
Eldrick DijkhoffRoyal Power Aruba
Ron DixQuick Amersfoort
Gabriel GoderskiNieuwegein Diamonds
Siegmund FranciscaQuick Amersfoort
Lars HamRCH/Pinguïns
Enrique JavierBrasschaat Braves
Quincy JonesAlcmaria Victrix
Dyron JoaquinQuick Amersfoort
Enio KwasHoofddorp Pioniers
Emeron LourensQuick Amersfoort
Jeroen MulderZuidvogels
Niek NieuwenhuijzenTex Town Tigers
Glennsig PoloniusHoofddorp Pioniers
Idel RaapHoofddorp Pioniers
Matthew ScholtenHoofddorp Pioniers

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Internationaal