EK dames 2017

De Softbal ‘Battle of Sexes’ keert terug in 2019

De Softbal ‘Battle of Sexes’ keert terug in 2019

Ook in 2019 nemen de internationals van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softbal en Men’s Fastpitch Softbal het tegen elkaar op terwijl zij samen toewerken naar hun belangrijke toernooien deze zomer. Na een onderling duel op het veld van Amsterdam Pirates in 2018 volgt er nu een hele serie aan wedstrijden.

De mannen van manager Anthony Hosé nemen het op tegen de vrouwen van manager Connie Clark om die eeuwige vraag te beantwoorden: wie zijn er beter? Mannen of vrouwen?

Terwijl de mannen zich voorbereiden op hun WK, dat van 13 tot en met 23 juni wordt gespeeld in Tsjechië, werken de vrouwen keihard om in topvorm te zijn tijdens hun EK (30 juni – 6 juli in Tsjechië) en uiteindelijk natuurlijk het Olympisch Kwalificatie Toernooi in eigen land. Dat toernooi, waarbij plaatsing voor de Olympische Spelen van Tokyo 2020 op het spel staat, wordt van 23 tot en met 28 juli gespeeld in Utrecht op de velden van UVV.

De wedstrijden tussen de mannen en de vrouwen worden op de volgende data gespeeld. Voor alle wedstrijden geldt dat zij om 20.00u beginnen.

Datum Team Team Locatie
Woendsag 17 april Mannen Vrouwen Thamen
Woensdag 24 april Mannen Vrouwen Quick Amersfoort
Dinsdag 30 april Mannen Vrouwen Hoofddorp Pioniers
Woensdag 8 mei Mannen Vrouwen Zuidvogels
Woensdag 29 mei Mannen Vrouwen UVV

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK dames 2017